News

Un divorţ care zguduie Casa Albă. Trump Jr., părăsit de nevastă

Un divorţ care zguduie Casa Albă. Trump Jr., părăsit de nevastă

WASHINGTON, DC - APRIL 30: Donald Trump Jr.(L) and Vanessa Trump attend the 102nd White House Correspondents' Association Dinner on April 30, 2016 in Washington, DC. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

Zvonurile legate de divorţul anului la Casa Albă s-au adeverit! Fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump Jr, divorţează de soţia sa, Vanessa, după un mariaj de 12 ani.

Cei doi soţi în vârstă de 40 de ani, care sunt căsătoriţi încă din 2005 şi au nu mai puţin de cinci copii împreună, au făcut publică decizia printr-un comunicat comun.

"După 12 ani de mariaj, am decis să mergem pe drumuri separate. Vom avea întotdeauna un mare respect unul pentru celălalt şi pentru familiile noastre. Avem cinci copii frumoşi împreună şi ei vor rămâne priorităţile noastre. Cerem discreţie în aceste momente", se arată în comunicat.

Cea care a intentat divorţul se zvoneşte că este Vanessa, după o perioadă dificilă în căsnicia lor, problemele fiind alimentate de agenda super încărcată a fiului preşedintelui, dar şi de postările lui de pe social media, din cauza cărora şi-a atras oprobriul public.

Alături de doi dintre cei cinci copii ai lor

“Cei doi au probleme de mult timp, dar au sperat că vor reuşi să stea împreună pe timpul mandatului prezindenţial al lui Trump senior. Din păcate, le este din ce în ce mai greu. În plus, el este mai mereu plecat sau ocupat”, dezvăluia, zilele trecute, o sursă.

În vârstă de 40 de ani, Vanessa este o fostă actriţă şi model, care n-a mai apărut fotografiată de mult timp alături de soţul său.

Modifică Setările