News

Un fost concurent de la "Chefi la cuţite" s-a stins din viaţă din cauza coronavirusului. Era cunoscut drept "sosia lui Romică Ţociu"

Un fost concurent de la "Chefi la cuţite" s-a stins din viaţă din cauza coronavirusului. Era cunoscut drept "sosia lui Romică Ţociu" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Peste 400 de victime a făcut coronavirusul la noi în ţară. Printre acestea se numără şi Vasile Rusu, un fost concurent de la "Chefi la cuţite" cunoscut drept "sosia lui Romică Ţociu".

Fostul viceprimar al oraşului Broşteni din judeţul Suceava, Vasile Rusu, cunoscut pentru participarea la “Chefi la cuţite”, a decedat ca urmare a infecţiei COVID-19, vineri, la doar 54 de ani. Acesta fusese internat în secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Suceava şi era sub tratament, fiind infectat cu noul coronavirus.

Vasile Rusu era cunoscut nu doar pentru talentul său în bucătăarie, dar şi pentru asemănarea izbitoare cu actorul Romică Ţociu, pe care l-a cunoscut chiar în emisiunea de la Antena 1. Cei doi au gătit împreună la Chefi la cuţite.

"Am dat mii de autografe în locul actorului Romică Ţociu. (...) Doamne, cum mi s-au tăiat picioarele de la genunchi… Toată viaţa asta aşteptam, să mă întâlnesc cu el, dar nu aici", spunea în emisiune concurentul. Iată momentul în clipul video de mai jos.

 

Din păcate, la 54 de ani, Vasile Rusu a pierdut lupta şi s-a stins din cauza infecţiei cu coronavirus. 

Foto: Captură Antena 1

Modifică Setările