Gossip

Un instantaneu reuşit? Nici vorbă! Aceste staruri au contracte avantajoase cu paparazzi!

Un instantaneu reuşit? Nici vorbă! Aceste staruri au contracte avantajoase cu paparazzi!

Le vezi puse la patru ace chiar şi când merg pe stradă, intră în sala de sport sau merg relaxate la cumpărături. E clar că au o grijă sporită pentru propriul look, se străduiesc să arate ca scoase din cutie la fiecare oră din zi sau din noapte. Însă mai e un motiv – vedetele îşi plănuiesc singure apariţiile în tabloide şi, atunci când îi cheamă pe paparazii să le “surprindă” în ipostaze avantajoase, sunt pregătite din cap până-n picioare să arate trăsnet! Iată dovada!

Taylor Swift

Să fim serioşi, cine iese din sala de sport cu machiajul intact şi părul aranjat până la ultimul firicel?! Păi, Taylor reuşeşte asemenea performanţă tocmai pentru că ştie că o aşteaptă fotografii afară şi sunt pregătiţi să o pozeze din toate unghiurile. Neapărat favorabile, da? Că doar ea i-a plătit să o “surprindă” cu blitzul aparatelor foto.

Dacă voia să fie lăsată în pace ca să-şi vadă liniştită de programul ei zilnic, stătea frumuşel acasă, unde cu siguranţă că are o încăpere întreagă la dispoziţie burduşită cu cele mai performante aparate sport. Sau măcar ieşea prin spatele clădirii – ca orice divă care se respectă – şi nu se mai făcea tam-tam din cauza prezenţei ei acolo. Dar, zău, ce rost are să te rupi în figuri la sala de sport, dacă nimeni nu află despre chestia asta, nu?