Gossip

Un nou cuplu? Kate Hudson, la plajă cu Chris Martin!

de admin

Despre solistul trupei Coldplay s-a tot discutat că ar avea o relaţie amoroasă cu tânăra actriţă Jennifer Lawrence, iar despre ea se ştie că a anulat logodna cu solistul de la Muse, Matthew Bellamy, în decembrie. Şi iată-i pe cei doi acum la plajă, împreună, în timp ce copiii lor se jucau la malul mării împreună. Kate Hudson & Chris Martin chat it up while soaking up the sun in Malibu: http://t.co/OvkS87VaET pic.twitter.com/40EMkavyTb

— JustJared.com (@JustJared) March 15, 2015

Sâmbătă, Kate (35) şi Chris (38) au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se bucurau de soare, pe plajele din Malibu, ea în costum de baie, iar britanicul în costum de surf, părând să se bucure de timpul lor liber împreună. Cei doi sunt prieteni buni de mult timp, dar cum blonda actriţă are o pasiune pentru muzicieni – are doi copii, un fiu cu Matthew şi unul cu fostul soţ, Chris Robinson – şi solistul Coldplay pentru actriţe – s-a separat de Gwyneth Paltrow, cu care are şi el doi copii – am putea crede că relaţia de prietenie a evoluat spre una mai intimă.

Mai mult, ambele vedete au rămas bune prietene cu foştii lor. Prin urmare, să fi dispărut Jennifer, considerată iubita neoficială a artistului de atâtea luni, din peisaj, pentru a face loc unei femei mai mature şi mai pe placul acestuia? Şi mai ales o femeie care arată atât de bine?