News

Un nou Golden Buzz la "Românii au talent". Ce se întâmplă în emisiunea de la Pro TV

Un nou Golden Buzz la "Românii au talent". Ce se întâmplă în emisiunea de la Pro TV

Sunt cei care ne surprind, care ne uimesc cu implicarea şi munca pe care o depun. Sunt cei care ne fac să râdem sau să plângem alături de ei.

Sunt concurenţii care au avut curajul să urce pe scena talentului şi alături de care scriem şi vineri şi luni paginile celui de-al unsprezecelea sezon. Vineri seară, de la 20:30, apar noi poveşti de viaţă uluitoare! După ce îl va cunoaşte pe un concurent de 25 ani din Braşov care va demonstra ce poate face din pasiunea lui pentru bicicletă, Andra va recunoaşte: ”Niciodată nu este prea târziu să te apuci de acest sport”.

Ce o va convinge el pe jurată să promită că va încerca, aflăm în noua ediţie. O familie de acrobaţi va reuşi să impresioneze prin momentele pregătite. Primii vor urca pe scenă cei doi părinţi, iar apoi aceştia se vor muta în culise pentru a o urmări pe puştoaica lor de doar 7 ani. Ce moment a pregătit aceasta de o va face pe Alexandra Dinu să aplaude în picioare şi să spună: ”Eşti un mare talent mic”, de la 20:30.

Direct din Tenerife pe scena celui mai iubit show de divertisment îşi va face apariţia un artist stradal, de 34 ani, care va testa limitele imposibilului. ”Sunt nebun, recunosc”, va admite acesta la finalul unui moment în care juraţii vor primi cu teamă spre scenă. Este cea de-a şaptea ediţie a acestui sezon, iar surprizele nu se opresc! Unul dintre juraţi va acorda un nou golden buzz... pentru un talent total neaşteptat. ”Ceea ce pare imposibil, uneori se poate”, va fi concluzia serii.

Oare cine îi va ridica pe juraţi în picioare şi va obţine butonul auriu care duce direct în semifinale?

Modifică Setările