News

Un nou scandal Michael Jackson

de admin

Un nou scandal Michael Jackson

Luna aceasta se vor aniversa 56 de ani de la naşterea lui Michael - marcaţi prin... naşterea unui nou scandal în jurul lui. Cuvintele cheie: sex anal şi viol. Şi, desigur, un nou proces despre ceea ce se presupune că s-ar fi întâmplat acum 17 ani

Există, pesemne, o fabrică de scandaluri în ceea ce-l priveşte pe MJ. Altfel nu se explică acuzaţiile pe bandă rulantă la adresa Megastarului. Neobosiţii lui acuzatori apar şi reapar parcă la intervale regulate de timp, bine calculate, ca nu cumva numele de Michael Jackson să lipsească prea mult din ziare.

De data aceasta, acuzatorul este Wade Robson, care a intentat proces împotriva trustului care administrează averea artistului, în documentele depuse la tribunal el pretinzând că Michael l-ar fi forţat la diverse perversiuni sexuale, inclusiv felaţie şi masturbare reciprocă, totul culminând cu viol anal - fapte petrecute între 1990 şi 1997 la ferma starului din Santa Barbara. Avocaţii lui Robson cer ca reprezentanţii Michael Jackson Estate să recunoască faptul că în februarie 1990, Michael i-a invitat pe Wade şi familia sa să stea pe proprietatea lui şi că acolo s-au petrecut activităţi de natură sexuală între cei doi, în mod repetat, timp de mai mulţi ani - adică de cânt Wade avea 7 ani şi până la vârsta de 14 ani.

Dar de ce a aşteptat numitul Wade, care este acum dansator şi coregraf, atât timp pentru a intenta proces? Avocaţii Megastarului cer astfel judecătorului din Los Angeles să respingă acuzaţiile, pentru că acesta a aşteptat prea mult timp. În replică, Wade spune că a suferit două căderi nervoase şi că a urmat tratament psihiatric, în urma căruia şi-a amintit de molestările suferite în copilărie... Judeăctorul nu a decis încă dacă va aproba deschiderea procesului pe baza dosarului lui Robseon. Foarte interesantă schimbarea de atitudine a coregrafului, până mai ieri prieten la cataramă cu Justin Timberlake, care este un mare fan Michael şi care a şi lansat recent un hit cu vocea şi imaginea Megastarului.

Foto: WENN