Royals

Un nou scandal regal? Prinţesa Eugenie stă acasă cu copilul, iar soţul ei se distrează cu modelele pe yacht. Una dintre ele era topless...

Un nou scandal regal? Prinţesa Eugenie stă acasă cu copilul, iar soţul ei se distrează cu modelele pe yacht. Una dintre ele era topless... camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cei mai mulţi proaspeţi tătici se ocupă doar de schimbat scutece şi legănat copilul noaptea, însă soţul Prinţesei Eugenie a fost surprins bând şampanie pe un yacht de lux şi bucurându-se de compania unor femei tinere şi frumoase, pe coasta italiană.

Ce se întâmplă între Jack Brooksbank şi Prinţesa Eugenie, care au devenit părinţi de curând şi duc vieţi complet diferite – ea stă acasă cu bebeluşul, pe când el este înconjurat de modele în bikini, cu care se distrează de minune?

Se pare că faimosul tătic de 35 de ani îşi petrece acest weekend în Capri, unde participă la o gală caritabilă, în timp ce soţia lui a rămas acasă, la Windsor, şi are grijă de copilul lor de numai 5 luni, August.

Cum de a ajuns Brooksbank să aibă liber de la schimbat scutece şi adormit copilul?

Modifică Setările