Royals

Un Paşte solitar în familia regală britanică. Fotografia festivă cu regina şi Prinţul Charles spune multe...

Un Paşte solitar în familia regală britanică. Fotografia festivă cu regina şi Prinţul Charles spune multe... camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Primăvara este în toi pe domeniul regal.

Ce-i drept, poza festivă care a marcat sărbătoarea pascală în Regatul britanic este oarecum solitară, în ciuda copacului frumos înflorit şi a superbelor narcise din fundal. Spunem solitară pentru că în ea apar doar doi membri ai familiei regale britanice, şi anume suverana Elisabeta a II-a şi moştenitorul coroanei, Prinţul Charles. 

Cei doi au fost fotografiaţi la o plimbare pe aleile domeniului Frogmore House, iar într-una dintre fotografiile făcute publice, i-am putut vedea pe cei doi foarte joviali, în special pe regina în vârstă de 94 de ani. 

Cu toate acestea, ceva e oarecum trist în acest set de fotografii festive. Regina nu şi-a mai făcut tradiţionala apariţie publică alături de familia ei numeroasă, după slujba de Paşte, atunci când toţi membrii familiei regale puteau fi admiraţi la o plimbare pe jos de la capelă la reşedinţa regală de pe domeniul Windsor. Pandemia a anulat toată această festivitate.

Ce-i drept, aceste fotografii n-au fost făcute chiar în ziua de Paşte (4 aprilie la catolici şi protestanţi), ci cu o săptămână înainte, pe 23 martie, în grădinile vechi ale reşedinţei regale Frogmore House din Windsor.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările