Gossip

Un preot l-a vizitat pe Schumacher pentru a-i da binecuvântarea. Ce a declarat despre starea fostului campion?

Un preot l-a vizitat pe Schumacher pentru a-i da binecuvântarea. Ce a declarat despre starea fostului campion? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Starea fostului campion Formula 1 este un mister pentru toată lumea. Recent, un preot catolic, apropiat al lui Papa Francisc, l-a vizitat pe Michael Schumacher la reşedinţa sa din Geneva şi a oferit câteva detalii surprinzătoare.

Familia celebrului Michael Schumacher încearcă să controleze toate informaţiile referitoare la actuala şi reala stare de sănătate a celebrului campion, însă un preot a făcut câteva dezvăluiri inedite. Arhiepiscopul Georg Ganswein l-a vizitat, la Geneva, pe Michael şi, potrivit spuselor acestuia, înfăţişarea fostului campion nu s-a schimbat mai deloc, exceptând faptul că a luat câteva kilograme în plus.

Preotul catolic a mărturisit că l-a ţinut de mână pe Michael şi că i-a făcut semnul crucii pe frunte, binecuvântându-l, în speranţa că divinitatea îl va ajuta să se recupereze. Georg a povestit că a vrut să-i demonstreze sportivului că mulţi se gândesc şi se roagă pentru el. ”Chiar şi acum, când nu mai este pilot, când nu mai este în atenţia publică. Sunt mulţi care se gândesc la Michael Schumacher.”, spune el.

Povestind despre întâlnirea cu Schumacher, care a avut loc în vara anului 2016, preotul a precizat: ”Am vorbit mai întâi cu Corinna Schumacher şi mama ei, apoi cu un terapeut care l-a adus pe Michael Schumacher în living room. M-am prezentat şi i-am spus că sunt un fan secret, că i-am văzut toate cursele şi că sunt fascinat cum un om a putut stăpâni o astfel de maşinărie cu o asemenea seninatate, pe orice vreme”.