News

Un stilist hollywoodian, la TIFF

de admin

Azi, toate drumurile trebuie să ducă la Cluj, pentru că ziua abundă în atracţii la TIFF.

Prima noastră recomandare: excelenta comedie Hotelul Marigold, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, cu Judi Dench, Maggie Smith şi Tom Wilkinson, care va rula în beneficiul Muzeului de Artă Cluj. Greu să ai timp de toate la Cluj, dar nici Casa TIFF nu trebuie ratată, unde va fi prezent Adelin Petrişor, singurul jurnalist român de televiziune care a filmat în Phenian. El este invitat aici de la ora 20.30, cu Coreea de Nord, nimic de invidiat, evenimentul în cadrul căruia Adelin va discuta cu publicul şi îşi va prezenta reportajul şi fotografiile realizate în aprilie, la împlinirea a 100 de ani de la naşterea lui Kim Ir Sen.

Extrem de interesantă se anunţă şi proiecţia de la ora 20.00, de la Cinema Arta, în cadrul TIFFFashion, a documentarului Povestea unui stilist (foto), despre celebrul stilist de culoare Ozwald Boateng, care a îmbrăcat toată floarea cea vestită de la Hollywood. După proiecţie, regizorul Varon Bonicos va detalia povestea extraordinară a personajului şi a filmului său. Iar seara va continua cât se poate de cool cu concertul de jazz al celor de la Nils Petter Molvær Trio, din Norvegia, de la ora 20.00, la Casa TIFF.

Cei care preferă, în schimb, o seară liniştită pot alege Muzeul de Artă, unde, de la 21.30 va rula celebrul deja documentar despre România, Wild Carpathia - featuring Prinţul Charles, care face în acest material o pledoarie atât de simplă şi frumoasă pentru ţara noastră. Află mai multe pe www.tiff.ro.

Foto: tiff.ro