News

Una dintre fostele membre Spice Girls, în doliu! Geri Halliwell, devastată: A murit fulgerător la 54 de ani

Una dintre fostele membre Spice Girls, în doliu! Geri Halliwell, devastată: A murit fulgerător la 54 de ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Geri Horner, fostă Halliwell, este împietrită de durere. Fratele său cel mare, Max, a decedat fulgerător, la doar 54 de ani. Bărbatul s-a stins la Terapie Intensivă, după ce a fost găsit căzut în casă. Potrivit poliţiei, nu există bănuieli de moarte suspicioasă, relatează cotidianul The Sun.

Fosta Spice Girl se afla în Orientul Mijlociu, unde Christian, soţul său, se pregătea pentru concursul de Formula 1, Qatar Grand Prix. Prietenii spun că Geri avea o relaţie foarte apropiată cu Max.

Un apropiat a mărturisit sursei citate că această pierdere este devastatoare, îngrozitoare pentru Geri, iar cântăreaţa este îngenuncheată de durere. Fratele său este cel care i-a fost sprijin inclusiv în perioada în care a plecat din Spice Girls.

Ambulanţa a fost chemată pe 17 noiembrie la 9:40 AM, în legătură cu starea de sănătate a unui bărbat din Berkhamsted. Max Halliwell a fost găsit căzut în casă, transportat la spital, dar, din nefericire, a murit la spital.

Max a însoţit-o pe Geri când a apărut în 2010 la Piers Morgan’s Life Stories şi a spus despre sora sa cea mică: ”A vrut mereu să fie în centrul atenţiei. L-a captat pe tata, care a văzut în ea ceva special, e clar că a fost răsfăţata lui.”

Foto: Instagram şi Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările