News

Una e regina Olandei, cealaltă prima-doamnă a Mexicului. Cine a câştigat duelul stilistic?

Una e regina Olandei, cealaltă prima-doamnă a Mexicului. Cine a câştigat duelul stilistic?

Le président du Mexique Enrique Pena Nieto et sa femme Angélica Rivera, le roi Willem-Alexander et la reine Maxima des Pays-Bas - Le président du Mexique et sa femme lors de la cérémonie d'accueil au palais Noordeinde par le couple royal à La Haye. Le 24 avril 2018 King and Queen of the Netherlands receive Mexican President and his wife during the ceremonial reception at the rear of Paleis Noordeinde, The Hague, The Netherlands - 24 Apr 2018

Este o perioadă activă din punct de vedere politic! În timp ce soţii Macron fac o vizită de stat în Statele Unite ale Americii, preşedintele Mexicului şi soţia sa, fosta actriţă de telenovele, au păşit pe tărâm olandez, fiind întâmpinaţi de Regina Maxima şi Regele Willem al Olandei.

foto: hepta

Preşedintele mexican, în vizită în Olanda

Prima-doamnă a Mexicului, Angelina Rivera, şi soţul său, preşedintele Enrique Pena Nieto, au fost primiţi cu fast la Palatul Noordeinde, din Haga, de către regalităţile olandeze. Cei patru au pozat diplomatic fotografilor prezenţi şi au făcut schimb de impresii timp de câteva minute. În orele ce-au urmat, aceştia au luat parte la întruniri oficiale pentru a discuta subiecte de interes pentru ambele ţări.

Pentru o astfel de ocazie, atât regina, cât şi prima-doamnă a Mexicului, au ales ţinute dintre cele mai stylish, ambele fiind cunoscute pentru bunul gust vestimentar şi pentru stilul nonconformist. Dacă Regina Maxima a Olandei a ales să poarte, la întâmpinarea oficialităţilor mexicane, o rochie cu un imprimeu floral, pe care a mai purtat-o şi acum un an, în Berlin, prima-doamnă a Mexicului a mizat pe un outfit şic, în alb şi negru.

Angelica Rivera
Regina Maxima a Olandei
Cine câştigă duelul stilistic?

Outfitul Reginei Maxima a fost semnat de brandul Natan şi a fost accesorizat cu un clutch roşu şi pantofi stilettos asortaţi. Cel al fostei regine a telenovelelor, actuală primă-doamnă a Mexicului, a fost compus dintr-o cămaşă albă, cu mâneci clopot, şi o pereche de pantaloni negri, palazzo. Aceasta din urmă a potrivit un clutch roz pentru o pată de culoare a outfitului său şi a avut grijă să accesorizeze şi cravata soţului cu această culoare. Deci, cine e mai stylish?

Modifică Setările