Red Carpet

Una mai zână ca alta: Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu

Una mai zână ca alta: Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu

Competiţia stilistică dintre cele două dive se înteţeşte pe măsură ce show-ul "Uite cine dansează" se apropie de marea finală. Uite cu ce ţinute au defilat în ediţia de ieri.

Se vede că ne apropiem de Sărbători! Atât jurata emisiunii, Andreea Marin, cât şi gazda show-ului, Mihaela Rădulescu, au purtat cele mai glam ţinute şi în culori tipice pentru sărbători: auriu şi alb.

Eram cât pe-aci să spunem că zâna Andreea Marin a avut o ţinută previzibilă! Asta până am văzut lungimea rochiei. Faptul că a purtat mini, cu o sugestie de trenă sub formă de drapaj pornit din fronseuri, a schimbat uşor modelul uzitat deja de trei ori până acum în emisiune a acestei rochii din mătase parte peste parte. Un plus de strălucire - dacă mai era nevoie! - l-a adus şi breteaua cu aplicaţii preţioase. Sandalele fine, cu barete s-au potrivit perfect acestei ţinute, iar cerceii statement fucsia au dat nota contrastantă care se impunea. De apreciat şi această coafură de inspiraţie japoneză, care i-a dat Andreei un aer foarte fresh şi tineresc.

Andreea Marin a purtat o creaţie semnată Cristina Săvulescu.

Mihaela Rădulescu a concurat la acelaşi titlu de "zână", cu sau fără voia sa, adoptând o rochie de poveste: albă, cu aplicaţii de perle şi cu mânecile şi poalele rochiei sub formă de petale - ceea ce a permis ca vedeta să-şi etaleze cu uşurinţă picioarele perfecte. Deja celebrii ei pantofi Louboutin au rezonat cu stilul rochiei. Lipsa colierului a fost un plus, şi de această dată, cerceii fini, cu diamante, s-au încadrat perfect în acest tablou, iar coafura, cu coadă împletită într-o parte, a completat acest look boem.

60.53%
39.47%