Royals

Una rece, una caldă. Meghan Markle a ales o rochie deloc flatantă la o recepţie în Africa de Sud

Una rece, una caldă. Meghan Markle a ales o rochie deloc flatantă la o recepţie în Africa de Sud camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cea caldă a fost... rochia lungă, într-o nuanţă cool de olive, purtată de Meghan Markle în timpul vizitei la o moschee din Cape Town.

O rochie bine aleasă şi accesorizată cât se poate de potrivit cu o pereche de balerini cu vârf ascuţit, nude, şi o eşarfă crem, aleasă de ducesa pentru a-şi acoperi capul, conform tradiţiei musulmane. 

Ei bine, puţin mai târziu, Ducii de Sussex au fost invitaţii de onoare ai unei recepţii la consulatul britanic din Cape Town, prilej cu care Meghan s-a schimbat tot înr-o rochie maxi, pe care a mai purtat-o o dată, în timpul turneului regal din Australia, anul trecut. 

Pe atunci, ducesa se afla în prima perioadă a sarcinii şi, cu toate acestea, rochia părea că se aşază mai bine pe ea. 

Ieri, outfitul în dungi creaţie Martin Grant, în valoare de 1.080 de lire sterline, părea că ţipă pe silueta ceva mai rotunjoară a americancei de 38 de ani. 

Acest lucru a părut mai evident la nivelul taliei ducesei, acolo unde materialul se mula un pic cam neflatant pentru silueta soţiei Prinţului Harry.

Foto: Profimedia