News

Unde-a dispărut eroina sexy din serialul Nikita?

Unde-a dispărut eroina sexy din serialul Nikita?

Între 1997 şi 2001, un serial TV de acţiune cu o blondă fatală cucerea audienţa din întreaga lume şi, implicit, din România.

„La Femme Nikita“ se numea el, iar eroina principală şi-a trăit gloria cât timp acesta a fost difuzat pe TV. Probabil că mulţi dintre voi nu-şi mai aduc aminte mare lucru despre plot-ul acestui serial, în afara faptului că ea, Nikita, era o tipă sexy şi rea, care le dădea bătăi de cap poliţiştilor. E bine, australianca blondă cu ochi albaştri de gheaţă şi fizic de sirenă, căci vorbim de o actriţă cu trecut de fotomodel, a ajuns astăzi la 48 de ani.

O vârstă pe care şi-o afişează frumos şi elegant, în cele mai recente apariţii publice ale ei. Şi da, chiar dacă serialul canadiano-american a însemnat perioada ei de glorie, Peta Wilson încă mai activează în industria cinematografică, dar o face discret, aproape anonim, cu apariţii episodice în seriale de care n-a auzit nimeni sau în filme precum Dutch Kills, cel mai recent, în 2015.

O fi fost Peta o actriţă de genul one-hit wonder, însă blonda se poate lăuda că şi-a făcut fani printre cei mai puternici oameni din lume. S-a întâmplat în 2001, când australianca a luat parte la Festivalul Internaţional de Film de la Moscova, l-a întâlnit acolo pe preşedintele Vladimir Putin, iar acesta i-a confesat că se uită la serial şi este fanul ei. O fi fost ceva mai mult decât admiraţie între ei? Nu vom şti asta niciodată, singurul lucru cert legat de viaţa sentimentală a australiencei fiind că a avut o relaţie cu regizorul britanic Damian Harris (60), între 1997 şi 2002, căruia i-a dăruit un fiu, Marlowe, acum în vârstă de 17 ani. Dar printre foştii Petei se numără şi un nume care ne spune mai multe, şi anume cel al actorului australian Russell Crowe. Cei doi conaţionali ar fi avut o aventură în preajma Revelionului anului 2001, după ce actorul s-a despărţit de americanca Meg Ryan.

Cumva, ai zice că rolul blondei bătăuşe din serialul „La Femme Nikita“ i s-a potrivit ca o mănuşă actriţei născute într-o familie de militari din Sydney, profesia tatălui ei fiind motivul pentru care blonda a trăit opt ani în Papua Noua Guinee. Astăzi, Peta se menţine într-o formă aproape ca în tinereţe, iar asta se datorează faptului că actriţa a practicat yoga, acupunctura şi numeroase alte forme de medicină alternativă toată viaţa ei. Iar azi, în a doua parte a vieţii sale, corpul îi mulţumeşte. Explicaţii: Peta este astăzi mamă singură pentru fiul ei adolescent, Marlowe. Sexy, la sfârşitul anilor ‘90, când o interpreta pe Nikita.

Modifică Setările