Vedete

Unde a dispărut Kramer din Seinfeld? Actorul a ajuns de nerecunoscut în pandemie

Unde a dispărut Kramer din Seinfeld? Actorul a ajuns de nerecunoscut în pandemie camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A devenit celebru odată cu rolul zăpăcitului Cosmo Kramer din serialul de comedie Seinfeld, care a rulat din 1989 până în 1998.

Notorietatea câştigată graţie interpretării lui extraordinare l-a adus pe actorul Michael Richards în atenţia media, după Seinfeld acesta continuându-şi cu succes cariera de comediant. Asta până în anul 2006, când actorul a fost în centrul unui scandal mediatic ca urmare a unei tirade rasiste ţinute asupra unor persoane de culoare din public, pe când comediantul ţinea un show de stand-up comedy.

A fost momentul care l-a îngropat, pur şi simplu, pe Michael Richards, actorul retrăgându-se prematur din lumea comediei. În ultimii ani, actorul ajuns acum la 71 de ani a mai încercat apele serialelor de comedie cu roluri secundare sau de invitat. Astăzi, îl regăsim pe Kramer aproape de nerecunoscut, cu o barbă generoasă care aproape că îi camuflează faţa, aşa cum putem observa într-o fotografie publicată de tabloidul The Sun.

Cât despre viaţa personală a actorului, acesta se află la a doua căsătorie, ajungând la altar cel mai recent în 2010, la vârsta de 60 de ani, cu o femeie mult mai tânără decât el, actriţa Beth Skipp. Fostul Kramer este de două ori tată: al unei fiice de 46 de ani şi al unui băiat de 10 ani.

Foto: Profimedia, The Sun

Comentarii

Modifică Setările