Vedete

Unde e inelul de logodnă, Jennifer? Diva supremă a renunţat doar la bijuteria de 1,8 milioane de dolari sau şi la Alex Rodriguez?

Unde e inelul de logodnă, Jennifer? Diva supremă a renunţat doar la bijuteria de 1,8 milioane de dolari sau şi la Alex Rodriguez? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Jennifer Lopez renunţă doar la inelul său de logodnă sau şi la logodnic? Zvonurile despre o eventuală despărţire au apărut încă din luna martie, dar Jlo şi Alex nu au confirmat o separare între ei.

Cu toate acestea, Jennifer a postat sâmbătă fotografii cu ea în care inelul de logodnă nu îşi mai face prezenţa. Ce se întâmplă?

O explicaţie poate fi că vedeta filmează în acest timp şi poate i-ar fi incomod inelul atât de valoros pe platouri. Însă ştim cu toţi că nu iese fum fără foc când vine vorba de JLO.

Diva a postat aceste fotografii după ce a apărut şi în revista InStyle la fel, fără preţioasa bijuterie, dovada iubirii logodnicului său. Mai mult, nici revista nu face vreo referire la Alex Rodriguez, ci dimpotrivă! Include un citat drăguţ al fostului soţ, Ben Affleck.

Cum diva este misterioasă, ne aşteptăm la surprize din partea sa.

Comentarii

Modifică Setările