News

Unde îşi petrece Klaus Iohannis Paştele?

Unde îşi petrece Klaus Iohannis Paştele?

Deşi era aşteptat să participe la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime“ din Sibiu, preşedintele României şi-a schimbat programul obişnuit şi petrece sărbătorile pascale în străinătate.

Şeful statului, de confesiune evanghelic luteran, care a sărbătorit duminică Paştele, era aşteptat să participe la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime“ din Sibiu, lăcaş de cult unde a mers şi de Crăciun, dar şi de Paşte în ultimii ani, pe când era primar al municipiului Sibiu.

Preşedintele şi soţia sa, Carmen, au sărbătorit Naşterea Mântuitorului cel mai probatil în Germania, împreună cu familia.

Un comunicat al Administraţiei prezidenţiale a anunţat că preşedintele e în vacanţă, în perioada 6-10 aprilie, iar site-ul ziarului portughez Diarios de Noticias a consemnat faptul că familia Iohannis se află în vacanţă în insulele Madeira din Portugalia.

Acesta este al doilea concediu pe care Klaus Iohannis îl petrece în afara ţării, de când a preluat funcţia de la Cotroceni. În luna decembrie, şeful statului şi soţia sa au mers la finii lor din Miami.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările