News

Unde s-a mutat Claudia Pătraşcanu după separarea de Gabi Bădălău? Iată cine o consolează pe vedetă

Unde s-a mutat Claudia Pătraşcanu după separarea de Gabi Bădălău? Iată cine o consolează pe vedetă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În urmă cu aproximativ două săptămâni, presa tabloidă din ţara noastră anunţa că un cuplu care părea foarte sudat s-a destrămat: Claudia Pătraşcanu şi Gabi Bădălău au decis să divorţeze.

După ce ambii parteneri şi-au şters fotografiile de cuplu de pe reţelele de socializare, Claudia Pătraşcanu a dezvăluit că a luat decizia de a-şi părăsi soţul. „După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsă de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni... Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută!! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu... Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte... restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne da sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soţul”... şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!“, a fost anunţul Claudiei Pătraşcanu.

După ce au decis să se separe, toată lumea se întreba ce va face Claudia Pătraşcanu şi unde va locui, însă acum se pare că a fost găsit răspunsul la această întrebare. Dacă ar fi să ne luăm după postările din social media ale vedetei, Claudia Pătraşcanu s-a mutat la Eforie Nord, în casa mamei ei, cea care este acum lângă ea aproape non-stop.

Mai mult decât atât, pe lângă mama ei, Claudia Pătraşcanu mai este consolată şi de vedete, ea postând pe Instagram o fotografie în care apare alături de Andreea Bănică. „Îţi multumesc pentru că ne eşti alături în cea mai delicată perioadă“, a scris Claudia Pătraşcanu lângă fotografia în care apare alături de Andreea Bănică.

Modifică Setările