Kate & William

Unde se află locuinţa secretă a ducilor de Cambridge. Kate şi William aici se ascund, când vor intimitate

Unde se află locuinţa secretă a ducilor de Cambridge. Kate şi William aici se ascund, când vor intimitate camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ducii de Cambridge au o reşedinţă secretă, pe domeniul unde se află şi castelul Balmoral, destinaţia preferată a familiei regale atunci când doreşte să stea departe de ochii lumii.

Proprietatea din Scoţia este spectaculoasă, dar Kate şi William şi-au amenajat o cabană secretă în apropierea castelului Balmoral.

În 1852 castelul Balmoral a intrat în proprietatea familiei regale, după ce prinţul Albert a l-a cumpărat, cadou pentru soţia sa, regina Victoria, care adora peisajele Scoţiei.

Cei 50.000 de acri deţinuţi de familia regală găzduiesc atât castelul Balmoral, cât şi numeroase cabane şi proprietăţi, 150 la număr. Una dintre reşedinţe aparţine prinţului Charles şi ducesei de Cornwall, Camilla.

Cabana Tam-Na-Ghar aparţine ducilor de Cambridge, şi aici îşi petrec Will şi Kate lunile de vară.

În total, ducii de Cambridge deţin trei proprietăţi: reşedinţa principală din Londra, apartamentul 1A Kensington Palace, locuinţa din Norfolk, Amer Hall, unde au stat pe perioada lockdown-urilor din pandemie şi această cabană cochetă, cu care nu există fotografii, secretă, pe domeniul Balmoral.

Prinţul William a moştenit cabana Tam-Na-Ghar de la străbunica sa, regina mamă Elisabeta.

Balmoral era şi destinaţia preferată a reginei Elisabeta a II-a şi a prinţului Philip.

Foto: Instagram şi Profimedia

Comentarii

Modifică Setările