News

Unde va naşte Amal şi ce planuri are după venirea gemenilor pe lume?

Unde va naşte Amal şi ce planuri are după venirea gemenilor pe lume?

52182695 Layer Amal Clooney steps out wearing a bright pink dress in New York City, New York on September 22, 2016. Amal and her husband, actor George Clooney, will be celebrating their second wedding anniversary on September 27. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

În mai puţin de-o lună, Amal şi George vor deveni părinţii unei perechi de gemeni – o fetiţă şi un băieţel. Aşadar, pregătirile pentru naştere sunt în toi, la fel cum sunt şi cele pentru perioada de după venirea pe lume a micuţilor. Amal este însărcinată în opt luni Amal şi George trăiesc una dintre cele mai fericite perioade din viaţa lor. Cei doi urmează să devină părinţi pentru prima oară, motiv pentru care se gândesc cum să aşeze lucrurile cât mai bine cu putinţă pentru ca naşterea micuţilor să fie fără una fără cusur.

De aceea, potrivit unui apropiat de-al cuplului, Amal va naşte într-un spital din Londra, oraş în care a stat pe toată perioada sarcinii. ”A fost mai sensibilă în timpul sarcinii”, a povestit o sursă din anturajul lor, care a dezvăluit şi că-n ultimele săptămâni de sarcină Amal nu a mai preluat niciun caz şi a renunţat la munca de birou.

Cât despre perioada de după naşterea gemenilor, Amal va intra în concediu de maternitate doar pentru şase luni. ”Plănuieşte să se întoarcă la muncă la şase luni după naşterea copiilor, dar programul ei va fi total schimbat faţă de până acum. Mult timp şi-l va petrece lucrând de acasă. Şi-a făcut un birou în casa din Sonning. ”, a povestit un apropiat care a menţionat şi că Amal n-are de gând, totuşi, să renunţe la cariera pe care şi-a construit-o atâta timp.

Casa în care vor locui gemenii după naştere

În ceea ce priveşte reşedinţa gemenilor, aşa cum s-a dezvăluit anterior, casa din Sonning (Anglia) va servi drept casă pentru micuţi. Camera lor a fost decorată de un designer faimos, pe care Amal l-a contactat încă de când era însărcinată în şase luni.

Şi la capitolul bone, totul a fost aranjat. Se pare că cei doi nu vor să angajeze o dădacă full-time, ci una care să-i vegheze pe gemeni doar noaptea. Plus că mama lui Amal, jurnalista Baria Alamuddin, va da o mână de ajutor în primele luni ale bebeluşilor.

foto: arhivă