News

Ups! Chrissy Teigen a apărut în costum de baie. Soţia celui mai sexy bărbat în viaţă nu are corpul tonifiat, ci invadat de celulită

Ups! Chrissy Teigen a apărut în costum de baie. Soţia celui mai sexy bărbat în viaţă nu are corpul tonifiat, ci invadat de celulită camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Chrissy Teigen a atras mereu atenţia sa atunci când a venit vorba despre aspectul fizic. A făcut declaraţii deranjante pentru unele femei, altele au aplaudat-o pentru iniţiativele sale. Acum, soţia lui John Legend a apărut în costum de baie cu celulita la vedere. 

Fostul fotomodel a strânit un val de reacţii în urmă cu ceva vreme când îşi alăpta copiii în public sau posta pe reţelele de socializare imagini cu vergeturile sale. Ea voia să le încurajeze pe femei să îşi iubească mai mult corpul, chiar dacă nu este perfect. Iniţiativele sale au fost aplaudate de unii şi criticate de alţii. 

Iată că soţia lui John Legend, cântăreţul desemnat cel mai sexy bărbat al anului 2019, a apărut în costum de baie. Se pare că aceasta se bucură de o vacanţă alături de copii şi de soţ în Cabo. Acolo, ea a fost fotografiată în ipostaze neaşteptate. Poartă un costum de baie din două piese, roşu. Mereu a declarat că îşi iubeşte corpul, chiar dacă nu e tonifiat. Are câteva kilograme în plus, chiar şi celulită pe picioare şi pe abdomen. S-a văzut mai ales când s-a întors cu spatele la cameră. 

Chrissy Teigen nu a apelat de foarte multe ori la medicul estetician, a recunoscut că are silicoane. Ea declara: "Imaginaţi-vă dacă într-o zi aş apărea cu şolduri şi cu posterior. Oooo, voi aţi fi şi atunci deranjaţi. Sunt fericită, John e fericit, suntem toţi fericiţi!"

John Legend, desemnat Cel mai Sexy Bărbat în viaţă, în 2019

John Legend a fost desemnat de revista People drept Cel mai Sexy Bărbat în viaţă, în 2019.

„Am fost încântat de acest titlu, dar şi un pic speriat în acelaşi timp deoarece pune multă presiune”, a declarat cântăreţul pentru revista People. „Toată lumea o sa mă analizeze ca să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru a primi acest titlu. De asemenea, calc pe urmele lui Idris Elba, ceea ce nu este corect şi nici frumos din partea mea”.

Jon Legend şi Chrissy Teigen s-au căsătorit în 2013 şi au împreună doi copii. 

Foto: Profimedia