News

“V-aţi iubit cu Laura Andreşan?” Denise Rifai îşi ia la întrebări fostul şef


“V-aţi iubit cu Laura Andreşan?” Denise Rifai îşi ia la întrebări fostul şef

Cozmin Guşă se va afla în această seară, de la 23:15, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Om politic, jurnalist, personalitate activă pe scenă publică romanească, Cozmin Guşă se află, în prezent, la al doilea mandat de Preşedinte al Federaţiei Române de Judo, este membru, fără funcţie, în PSD, este consultant politic şi coacţionar al unui post TV de ştiri. 

“Adrian Năstase m-a trădat! Eu eram la supravieţuire, mi se născuse al doilea copil!”, spune Cozmin Guşă în ceea ce reprezintă doar o frântură din răspunsul oferit în ediţia din această seară, referitor la o posibilă răzbunare a acestuia pe Adrian Năstase, după eliminarea lui  Cozmin Guşă din PSD.

Printre dezvăluirile din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cozmin Guşă va vorbi şi despre relaţia emoţionantă pe care a avut-o cu tatăl său.

“Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puţin de timp, dar le ştiu bine. Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanţe”, povesteşte Cozmin Guşă despre momentul dificil prin care a trecut.

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-aţi răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Aţi şantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “V-aţi iubit cu Laura Andresan?”, “Sunteţi cel mai bun consultant politic pe care îl are România?”, “Sunteţi Iuda în politică?”, “Când aţi minţit ultima dată?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin Guşă, în ediţia de marţi, 13 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 23:15, la Kanal D!

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările