Lifestyle

„V-aţi lăsat mama să vă controleze căsnicia?” Marian Drăgulescu îşi povesteşte viaţa

„V-aţi lăsat mama să vă controleze căsnicia?” Marian Drăgulescu îşi povesteşte viaţa

Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai valoroşi sportivi români, vine mâine  la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune ce va fi difuzată de la ora 23:15, la Kanal D!

Multiplul campion la gimnastică, Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, este deţinătorul unui palmares impresionant, fiind cel mai medaliat român din toate timpurile.

A obţinut până în prezent nu mai puţin de 300 de medalii, 31 dintre ele fiind titluri obţinute la marile competiţii: 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene şi 109 medalii la Mondiale. De asemenea, de numele său se leagă  “săritura Drăgulescu”, valorosul sportiv este “inventatorul” acesteia, iar săritura sa e considerată cel mai dificil exerciţiu în gimnastică. 

Marian Drăgulescu va vorbi deschis despre cariera sportivă, viaţa personală, momente dificile întâmpinate de-a lungul anilor, dar şi scandalurile în care a fost implicat şi care au fost intens mediatizate.

“Este înălţimea cel mai mare complex al dvs.?”,  „V-a fost vreodată teamă că veţi rămâne paralizat pe viaţă?”, „De ce aţi bătut-o pe Larisa Drăgulescu?”, „V-aţi bătut copiii?”, „V-aţi lăsat mama să vă controleze căsnicia?”, „V-au adus scandalurile din viaţa personală popularitatea pe care v-o doreaţi?”, „Este abuzul o practică în gimnastica românească?”, „Vă sperie viitorul fără gimnastică?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marian Drăgulescu în ediţia de marţi, 20 aprilie, a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările