Lifestyle

„V-au adus scenele nud un plus de popularitate?” Rodica Popescu Bitănescu face confesiuni

„V-au adus scenele nud un plus de popularitate?” Rodica Popescu Bitănescu face confesiuni

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de teatru şi film, Rodica Popescu Bitănescu, vine marţi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea se difuzează de la ora 23:00, la Kanal D

Una dintre cele mai titrate actriţe ale teatrului românesc, cu un ras molipsitor şi inconfundabil şi cu o energie parcă inepuizabilă,  Rodica Popescu Bitănescu va răspunde cu generozitate  întrebărilor adresate de Denise Rifai. La 82 de ani, cu mai mult de jumătate din viaţă petrecută pe scenă, îndrăgită artista  se bucură de o carieră strălucită, de-a lungul căreia a primit numeroase premii, dar, mai presus de orice, iubirea milioanelor de oameni.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti şi a jucat în sute de piese, pe scena Teatrului Naţional din Iaşi, dar şi la Teatrul Barbu Delavrancea din Capitală, în prezent fiind actriţa Teatrului Naţional din Bucureşti.  Dincolo de actorie, este un dramaturg şi un regizor de succes.

 „Aţi fi fost la fel de populară fără râsul dvs. inconfundabil?”, „V-a frustrat că aţi fost considerată  doar actriţă de comedie?”, „V-au adus scenele nud  un plus de popularitate?”, „Aţi fost invidioasă sau invidiată?”, „Regretaţi că aţi pus teatrul mai presus de soţul dvs.?”, „Regretaţi că nu aveţi copii?”, „De cine vă este cel mai dor?”, „Ce vă doare atât de tare din trecutul dvs. de vi-l doriţi şters?”,  acestea  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Rodicăi Popescu Bitănescu în ediţia de marţi a emisiunii.

 

 

Modifică Setările