News

V-o amintiţi pe Corina Caragea în echipa balerinelor de la „Surprize, Surprize”?

V-o amintiţi pe Corina Caragea în echipa balerinelor de la „Surprize, Surprize”? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Acum este una dintre prezentatoarele veterane ale trustului PRO, fiind la cârma ştirilor sportive de foarte mulţi ani. Însă, nu aici şi-a început ea cariera în televiziune, ci la ”Surprize, Surprize”.

Puţini îşi amintesc că frumoasa Corina Caragea, una dintre cele mai cunoscute femei de televiziune din prezent, a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor în echipa balerinelor din emisiunea ”Surprize, Surprize”, prezentată de Andreea Marin.

Bucurându-se de un fizic impresionant, dar şi de un talent la dans ieşit din comun, Corina Caragea a trecut fără emoţii preselecţia dansatoarelor. Pe atunci avea doar 19 ani şi spera la o carieră în televiziune.

Amintindu-şi despre debutul ei pe micile ecrane, Corina declara că experienţa de pe platourile de filmare ale emisiunii ”Surprize, Surprize” a ajutat-o în cariera următoare, cea de prezentatoare. ”«Surprize, Surprize» este prima emisiune la care am avut norocul să lucrez. Aveam 19 ani. Dansul era o portiţă care îmi deschidea o lume ce mă fascina – televiziunea – şi eram gata să încep de oriunde, numai să pot fi în platou şi să «fur» meserie. Eram primul an la Jurnalism, iar în weekend mergeam la repetiţii. Am avut norocul să învăţ de la cei mai buni la acea vreme. Pentru că emisiunea era lider absolut în divertisment. Andreea era un profesionist desăvârşit, pasionat şi hotărât, care m-a susţinut atunci când am vrut să merg mai departe. După numai 3 luni mi-am depus CV-ul la o televiziune de ştiri care difuzase un anunţ că are posturi libere. A fost un pas mare, dar tremurat“, a mărturisit Corina Caragea, pe blogul ei.

Modifică Setările