News

V-o amintiţi pe Rocsana Marcu? Iată cum arată la doi ani după ce s-a retras din televiziune

V-o amintiţi pe Rocsana Marcu? Iată cum arată la doi ani după ce s-a retras din televiziune camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

A fost o prezenţă constantă în casele românilor, datorită apariţiilor zilnice pe care le avea la televizor, însă de doi ani a dispărut aproape definitiv din lumina reflectoarelor.

Rocsana Marcu, vedetă ce în trecut a făcut parte din echipele emisiunilor „Agenţia VIP“ şi „Star Matinal“, ambele difuzate de Antena Stars, dar şi din echipa serialului „Trăsniţii“, de la Prima TV, s-a retras forţat din televiziune în urmă cu doi ani, după ce a fost dată afară de la Antena Stars.

Deşi era, la un moment dat, una dintre cele mai curtate femei din România, pozând şi în Playboy, se pare că în prezent Rocsana Marcu nu mai are parte de o notorietate aşa de mare şi s-a văzut nevoită să revină la jobul care a făcut-o cunoscută în ţara noastră, cel de cântăreaţă.

Cea mai recentă piesă lansată de artistă este „Spune, pe bune“, care a fost postată pe YouTube în urmă cu aproximativ cinci luni şi în urma căreia Rocsana Marcu şi-a atras foarte multe comentarii negative din partea fanilor. „Lasă-te de muzică, nu e de tine, sincer“, este unul dintre cele mai „cuminţi“ comentarii primite de vedetă.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO