Meghan & Harry

Va ajunge Meghan Markle la Casa Albă? Ducesa se visează următoarea Kamala Harris

Va ajunge Meghan Markle la Casa Albă? Ducesa se visează următoarea Kamala Harris camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Deşi asocierea ei cu palatul regal britanic îi cere să fie neutră politic, Meghan Markle este departe de aşa ceva.

Din numeroasele ei interviuri pe teme sociale, a transpirat deja susţinerea ei pentru democraţi, iar despre vice preşedintele ales Kamala Harris a avut numai cuvinte de laudă, prin prisma faptului că este vorba despre o femeie metisă, ca ea, care a reuşit să se ridice deasupra condiţiei sale.

Chiar dacă soţia Prinţului Harry nu a felicitat-o public pe fosta senatoare de California, este de aşteptat ca aceasta să îi fi trimis Kamalei un mesaj privat, după succesul acestei în alegeri. Chiar dacă Meghan şi Harry nu mai sunt membri cu drepturi depline ale casei regale britanice, cât timp poartă titlurile de Duci de Sussex, nu trebuie să se implice făţiş în problemele politice.

La rândul său, Kamala Harris nu şi-a ascuns admiraţia pentru Meghan, o admiraţie pe care şi-a mărturisit-o public, prin postări pe Twiiter prin care o felicita pe ducesă pentru diferite declaraţii tranşante ale sale.

Surse apropiate celor două femei susţin că nu le-ar mira să audă despre o posibilă colaborare între cele două femei, după ce Harris va fi învestită în funcţie, iar asta s-ar putea traduce chiar printr-o implicare a lui Meghan Markle la Casa Albă.

Alţii merg până acolo şi susţin că Meghan se vede pe ea atunci când priveşte către vice-preşedintele de culoare. Atât ea, cât şi Harris au părinţi de rase diferite şi ambele femei au trebuit să facă faţă neajunsului de a nu fi adoptat de nicio comunitate, din cauza originilor lor mixte. Succesul lui Harris ar putea-o încuraja pe Meghan Markle să viseze şi mai îndrăzneţ, spre o viitoare funcţie politică. Din păcate pentru Harry, asta ar veni cu preţul ruperii definitive de familia regală britanică.

Comentarii

Modifică Setările