News

Vă amintiţi de el? Ce ne pregăteşte Tiberiu Albu, câştigătorul de la Vocea României?

Tiberiu Albu, câştigătorul sezonului patru de la Vocea Romaniei, n-a mai dat prea multe semne de viaţă după ce s-a terminat acest popular concurs de talente, explicând că-şi pregăteşte temeinic debutul în muzică.

Ei bine, la cinci luni după încheierea acelei ediţii a Vocii, tânărul din Orăştie ne prezintă, în sfârşit, trupa rock din care va face parte, căreia i-a găsit şi un nume simpatic, FAMELESS.

Alături de solistul Tiberiu Albu, din formaţie mai fac parte Monyo Csaba (chitară), Andrei Ilie (tobe) şi Şerban Georgescu (bass).

Mai mult, trupa lui Tiberiu Albu va susţine şi primul ei show, la Hard Rock Café, pe 26 iunie, cei patru urmând să cânte în premieră piesele la care au lucrat în ultimele luni. Pentru că în timpul concursului Vocea Romaniei Tiberiu Albu a primit numeroase sugestii de piese pe care susţinătorii lui şi-ar fi dorit să le audă în finală, Tibi a decis să le facă acestora o surpriză şi să cânte câteva dintre aceste piese alături de noii lui colegi.

Biletele pentru concertul FAMELESS pot fi găsite online pe www.iabilet.ro şi la Hard Rock Café, dar şi în reţeaua iabilet.ro.

Bună dimineaţa! A sosit momentul să vi-i prezint pe cei alături de care am petrecut multe zile şi seri în sala de repeti...

Posted by Tiberiu Albu on Wednesday, May 27, 2015