News

Vă amintiţi de „Xena – Prinţesa Războinică”? Iată cum arată acum!

Vă amintiţi de „Xena – Prinţesa Războinică”? Iată cum arată acum!

În `95 -`97, era unul dintre cele mai iubite seriale difuzate pe TV. ”Xena, prinţesa războinică!” era urmărit atât de copii, cât şi de părinţii lor, căci era unul dintre cele mai reuşite seriale de aventură. Actriţa are 48 de ani. Ei bine, de atunci, au trecut douăzeci de ani, timp în care protagonista, Lucy Lawless, a stat departe de lumina reflectoarelor, deşi a mai bifat câteva apariţii în seriale precum ”High Tide”, ”Spartacus”, ”Parks and Recreation”. Ajunsă la 48 de ani, actriţa neozeelandeză şi-a schimbat total look-ul pe care îl afişa în serialul care a consacrat-o.

Noi am avut ocazia s-o vedem pe celebra actriţă pe când a luat parte din evenimentul ” Go Red For Women”, ce a avut loc pe 9 februarie, în timpul Săptămânei Modei de la New York. Evenimentul este unul caritabil, în cadrul căruia top designeri, modele faimoase şi celebrităţi îşi arată suportul pentru femei care au problem medicale.

Katie Holmes on stage during the "Go Red for Women Red Dress Collection 2017" at the Hammerstein Ballroom in New York City. Pictured: Lucy Lawless Ref: SPL1410487  090217   Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Revenind la Lucy, aceasta a purtat, desigur, o rochie roşie, lungă, care i-a venit foarte bine actriţei în vârstă de 48 de ani.

xena
Aşa arată pe când juca în ”Xena”

foto: Splash