News

Vă amintiţi desenele „Viaţa cu Louie“? Iată cum arată Louie Anderson la 66 de ani! Tommy, fratele lui, a murit în 2016

Vă amintiţi desenele „Viaţa cu Louie“? Iată cum arată Louie Anderson la 66 de ani! Tommy, fratele lui, a murit în 2016 camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

A făcut furori în ţara noastră în anii 2000, datorită desenelor animate „Viaţa cu Louie“, însă puţini români ştiu ce mai face şi cum mai arată în prezent personajul principal, Louie Anderson.

Inspirată din propria lui viaţă, animaţia a fost foarte îndrăgită de copii, iar momentele amuzante nu lipseau din niciun episode. Însă comediantul Louie Anderson nu a avut doar momente fericite, ci a trăit şi o dramă în urmă cu trei ani: fratele lui mai mic, Thomas Todd Anderson, cunoscut în desene drept Tommy, a murit! Tragicul eveniment s-a petrecut pe 23 februarie 2016, la avea vreme Tommy Anderson având 60 de ani. El a murit în somn.

Louie şi Tommy Anderson

Pe lângă „Viaţa cu Louie“, Louie Anderson este comediant, regizor şi actor, fiind distribuit, din anul 2016, în rolul principal al serialului „Baskets“. În plus, el are în SUA şi show-uri de de stand-up comedy.

Potrivit Wikipedia, Louie Anderson este cel de-al doilea din cei 11 copii ai părinţilor Ora-Zella Anderson şi Louis William Anderson. El s-a născut şi a crescut în Saint Paul, Minnesota, iar în 2016 Louie Anderson declara că familia numărase iniţial 16 copii, însă două seturi de gemeni şi încă un copil au murit la naştere.

Mai multe fotografii cu Louie Anderson puteţi vedea în GALERIA FOTO

Modifică Setările