Kate & William

Vacanţă când regina e bolnavă? Prinţul William şi Kate Middleton au fost fotografiaţi la aeroport. Ce mari au crescut copiii ducilor de Cambridge

Vacanţă când regina e bolnavă? Prinţul William şi Kate Middleton au fost fotografiaţi la aeroport. Ce mari au crescut copiii ducilor de Cambridge camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Familia regală a luat o pauză neaşteptată, în condiţiile în care regina Elisabeta a II-a a avut probleme de sănătate şi medicii i-au recomandat clar să se odihnească.

Îngrijorarea a domnit în Marea Britanie, după veştile deloc îmbucurătoare că regina a fost internată, că şi-a amânat o vizită oficială şi că i s-a prescris repaus. De aceea, mulţi s-au mirat după ce i-au văzut pe ducii de Cambridge pe aeroportul Heathrow, pregătiţi ca de vacanţă.

Familia a fost fotografiată în timp ce se îndrepta spre salonul lor oficial din aeroport, însoţiţi de membrii de securitate şi de bonă. Au ajuns în maşini negre, cu geamuri fumurii, potrivit Mail Online.

Salonul exclusivist Windsor se află în Terminalul 5 al aeroportului şi este rezervat membrilor familiei regale, dar şi vedetelor importante.

O şedere de trei ore acolo costă 3.300 de lire sterline. Nu se cunoaşte însă destinaţia de călătorie. Încotro au zburat ducii de Cambridge?

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările