Vedete

Vacanţa de început de an a vedetelor. Au preferat muntele sau marea? FOTO

Vacanţa de început de an a vedetelor. Au preferat muntele sau marea? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Au aşteptat ca sărbătorile de iarnă să se încheie pentru a-şi face bagajele şi-a pleca într-o călătorie de neuitat. Vedetele ne-au împărtăşit momentele memorabile pe care le-au petrecut în prima lor vacanţă din 2020, în care distracţia şi relaxarea au fost cuvintele de ordine.

Dana Rogoz – Sri Lanka

Actriţa însărcinată în cinci luni a preferat o destinaţie exotică, de unde ne-a trimis imagini de vis şi ne-a povestit pas cu pas fiecare zi petrecută în Sri Lanka.

“A se consemna ca în a 5-a zi din an am ajuns în Paradis. Căsuţa noastră e înconjurată de nuferi, în stânga e laguna, în faţă o grădină superbă de palmieri, în dreapta oceanul. Mi-a venit să plâng de fericire. #srilanka #haipestories #detalii #cazare #mangrovebeachchalets @ Mangrove Beach Chalets.”

Şi aventurile vedetei au continuat…

“Am mers cu tuktuk-ul din Tangalle până în Hiriketiya Beach. Drumul a fost cu aventuri. Am mers ce am mers pe drumul de pământ de lângă plajă, până am dat de un pod foarte îngust şi cam instabil. Am oprit tuktuk-ul să analizăm problema. În momentul următor, Vlad a zărit un varan uriaş, spre 2 m, care trecea relaxat pe lângă noi. Efectiv nu au nicio treabă cu tine. În fine, stând acolo cu ochii când pe varan când pe pod, am tras concluzia că nu e ok să îl traversăm şi că mai bine facem cale întoarsă. Dar din faţă un tuktuk tocmai se pregătea să traverseze podul şi am zis hai să vedem cum face el manevrele. Şoferul era srilankez şi părea foarte sigur pe mişcările lui. Doar că prezenţa noastră la capătul opus al podului l-a distras, s-a simţit nevoit să ne zâmbească nouă drăguţ şi să se uite mai puţin la drum, şi.... a căzut cu o roată de pe pod! Radu a sărit imediat să îl ajute, la fel şi alti localnici. Ne-am simţit putin vinovaţi, căci dacă nu eram noi "străinii" acolo, sigur omul s-ar fi descurcat excelent şi nu ar mai fi trecut prin acele emoţii.
Plaja a fost excelentă. Mi-am amintit că în urmă cu un an făcusem surf acolo. Acum, din motive obiective, am stat la umbră, am citit şi am băut cele mai bune sucuri naturale de până acum din Sri Lanka.”

Modifică Setările