Royals

Vacanţa secretă a lui Meghan Markle: şi-a petrecut vara alături de mama ei

Vacanţa secretă a lui Meghan Markle: şi-a petrecut vara alături de mama ei

Deşi în ultimele luni au circulat foarte multe zvonuri care spuneau că Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, se va muta în această toamnă în Marea Britanie, pentru a fi mai aproape de fiica ei, iată că tabloidele au ratat un subiect foarte important. Doria Ragland, alături de Meghan Markle În această vacanţă de vară, Doria Ragland a fost în Marea Britanie, unde a petrecut câteva zile de poveste în compania fiicei ei şi a Prinţului Harry.

Potrivit presei de peste hotare, informaţia a fost făcută publică abia zilele trecute, iar nimeni nu a ştiut iniţial că Meghan Markle, Harry şi Doria s-au relaxat în locuinţa pe care ducii o au în Oxfordshire. Doria Ragland i-a vizitat pe Meghan Markle şi pe Prinţul Harry în luna august şi a locuit inclusiv în casa de oaspeţi pe care Dubii de Sussey o au în Cotswolds.

Vizita secretă a mamei lui Meghan Markle în Marea Britanie a fost foarte importantă pentru Ducesă, mai ales din cauza faptului că în acest an ea a fost implicată de tatăl ei în foarte multe scandaluri apărute în paginile tabloidelor.