News

Văduva lui Frank Sinatra a murit la 90 de ani

Văduva lui Frank Sinatra a murit la 90 de ani

Mandatory Credit: Photo by BEI/BEI/Shutterstock (4667850d) Frank Sinatra & Barbara Sinatra Sinatra 80 Years My Way November 19, 1995: Los Angeles, CA Frank Sinatra & Barbara Sinatra Sinatra 80 Years My Way Photo ® Berliner Studio/BEImages

În 1998, celebrul Frank Sinatra s-a stins din viaţă, lăsând în urmă o văduvă îndurerată. Acum, la aproape douăzeci de ani de la pierderea lui, soţia sa, Barbara, a murit. Frank Sinatra & Barbara Sinatra, 1995 Potrivit DailyMail, Barbara Sinatra a decedat, marţi, în reşedinţa sa din California, având 90 de ani. Cei apropiaţi spun că aceasta se lupta cu probleme de sănătate grave de mai bine de cinci luni şi că medicii nu au mai avut ce să-i facă. Barbara a decedat la aproape douăzeci de ani de la moartea soţului său.

Citeşte şi Frank Sinatra Jr. a murit în timpul turneului. Cum şi-a trăit viaţa urmaşul unei legende

Barbara a fost model şi cea de-a patra soţie a lui Frank Sinatra. Ea a cunoscut faima prin mariajul cu cu celebrul artist şi i-a stat alături 22 de ani, adică până la decesul lui din anul 1998, survenit în urma unui infarct.

Citeşte şi Frank Sinatra & Mia Farrow: o iubire imposibilă în vechiul Hollywood

În timpul mariajului cu Sinatra, Barbara s-a dedicat cauzelor umanitare, bucurându-se de sprijinul emoţional, dar şi financiar al soţului ei. Cel mai notabil proiect al său a fost Barbara Sinatra Children`s Center, din cadrul Centrului Medical Eisenhower. Clinica se adresa copiilor abuzaţi şi era în totalitate finanţată de banii strânşi în timpul evenimentului anual ”Frank Sinatra Celebrity Invitational Golf Tournament”.

Citeşte şi Marilyn Monroe & Frank Sinatra, o aventură otrăvitoare

În urma Barbarei a rămas un băiat, pe nume Robert, provenit din primul ei mariaj, cel cu Robert Blakeley.

foto: Hepta

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările