News

Văduva lui Kobe Bryant, devastată după moartea soţului şi a fiicei de 13 ani: ”Nu poate să termine o propoziţie fără să nu plângă!”

Văduva lui Kobe Bryant, devastată după moartea soţului şi a fiicei de 13 ani: ”Nu poate să termine o propoziţie fără să nu plângă!” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Soţia lui Kobe Bryant, Vanessa, suferă după moartea soţului şi a fiicei sale de 13 ani. Prietenii au dezvăluit cum a primit aceasta vestea cruntă a prăbuşirii elicopterului în care se afla o parte din familie.

A fost alături de Kobe Bryant 19 ani de zile. A fost sufletul ei pereche, l-a iubit, l-a respectat, chiar dacă a fost înşelată şi chiar a pierdut un copil. Vanessa e devastată după ce şi-a pierdut soţul, pe Kobe Bryant, legendarul baschetbalist, şi fiica de 13 ani, Gianna, în tragicul accident de elicopter din 26 ianuarie. 

Suferă enorm, plânge, dar se pare că trebuie să fie puternică pentru restul familiei, pentru cele 3 fiice ale sale şi ale sportivului. Aveau o familie frumoasă, mare, fericită, dar acum este incompletă. 

Aceasta ar fi cea mai grea perioadă pentru Vanessa, conform spuselor apropiaţilor familiei: "E o perioadă extrem de grea pentru Vanessa şi pentru întreaga familie.”, a dezvăluit o sursă, potrivit People.

De asemenea, o altă sursă a dezvăluit că Vanessa e ”devastată”: ”Nu poate să termine o propoziţie fără să nu înceapă să plângă. Vrea, însă, să-şi revină pentru celelelalte fete. Trebuie să fie puternică pentru ele.”, mai scrie Daily Mail.

Povestea neştiută a Vanessei Laine, văduva lui Kobe Bryant, cu dramele din timpul căsniciei cu starul NBA

I-a stat alături din 2002, cu bune şi cu rele, chiar dacă familia lui n-a iubit-o, el a înşelat-o, iar ea a pierdut o sarcină.

Lumea ştie prea puţine lucruri despre cine este Vanessa Laine Bryant, căreia astăzi întreaga lume îi transmite condoleanţe pentru pierderea soţului său, legendarul baschetbalist Kobe Bryant, dar şi a uneia dintre cele patru fiice ale sale, Gianna (13), decedată împreună cu tatăl său în acelaşi cumplit accident de elicopter.

Născută pe 5 mai 1982 în Los Angeles, ca Vanessa Cornejo Urbieta Laine, aceasta are origini irlandeze şi mexicane. Graţie frumuseţii sale, bruneta de doar 1,65 m înălţime a fost cooptată, în adolescenţă, să filmeze un videoclip - ocazie cu care l-a cunoscut şi pe Kobe Bryant, atunci un star în ascensiune.

Modifică Setările