News

Val Kilmer, distrus de cancer? Uite cum îşi motivează absenţa de la evenimentele publice!

Val Kilmer, distrus de cancer? Uite cum îşi motivează absenţa de la evenimentele publice!

Fanii se tem pentru viaţa lui Val Kilmer după ce, actorul diagnosticat cu cancer la gât, a anulat subit o serie de evenimente, fără a oferi prea multe informaţii. Starul din "Sfântul" a recunoscut în luna aprilie că suferă de cancer la gât, după numeroase speculaţii pe fondul acestei boli şi o transformare radicală a actorului.

A apelat la o mulţime de leacuri în lupta cu această boală cruntă, părând să câştige bătălia, însă recentele evenimente i-au pus pe jar pe fanii şi pe colegii de breaslă ai lui Val Kilmer. Actorul a anulat mai multe evenimente, folosind scuze vagi, ceea ce a provocat noi speculaţii cu privirea la starea sa de sănătate. În vârstă de 57 de ani, Val a ratat luna aceasta două apariţii publice în Florida, motivând că are de rezolvat "probleme de familie", pe deasupra a lipsit de la propria expoziţie de artă din Los Angeles.

Kilmer trebuia să participe la un eveniment în Tampa pe 11 iulie, dar, cu toate acestea, cu doar o zi înainte, el a scris pe Twitter că trebuie să-şi anuleze apariţia. " Din păcate, trebuie să anulez apariţia de la Tampa Comicon din acest weekend. Am lucruri care ţin de familie şi reprezintă prioritatea mea."  Val a mai scris şi cu altă ocazie un mesaj asemănător: "Îmi pare rău că trebuie să amân apariţiile din Florida, sunt chestii de familie care impun prezenţa mea. Vă mulţumesc că mă susţineţi ", a scris pe contul său de Twitter.

Pe fondul acestui mister în care actorul este învăluit, fanii se gândesc la ce-i mai rău, mai ales că Val se luptă cu cancerul de mai bine de un an.

Foto: Instagram, Twitter

Modifică Setările