News

Val Kilmer e total schimbat! Cum arată ''Sfântul'' la 59 de ani

Val Kilmer e total schimbat! Cum arată ''Sfântul'' la 59 de ani camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Val Kilmer nu mai e Sfântul de altădată. La 59 de ani, celebrul actor e de nerecunoscut. Cu toate astea, Kilmer revine în Top Gun, în rolul lui Iceman Kazansky.

Val Kilmer se luptă de patru ani cu o boală cruntă, cancerul. Faimosul actor a recunoscut în urmă cu câţiva ani că i-a fost depistată o tumoră la gât şi că face anumite teste, dar a negat ulterior că întâmpină probleme de sănătate. Ba mai mult, se pare că mulţi ani a refuzat să se trateze, pentru că religia din care face parte nu îi permitea.

Mama sa a fost cea care a pus capăt speculaţiilor şi a recunoscut că fiul său duce o bătălie cu o boală gravă. În acea perioadă, starul american era internat în spital pentru că suferise o hemoragie la nivelul gâtului.

La un moment dat, chiar şi Michael Douglas a admis că el şi Kilmer împart aceeaşi suferinţă. ''Val se confruntă cu boala pe care am avut-o şi eu, iar lucrurile nu stau aşa bine. Mă rog pentru el. De asta nu aţi mai auzit atât de multe despre Val în ultima vreme", spunea Douglas.

În ultimii ani, Kilmer apare în public cu gâtul înfăşurat într-o eşarfă, asta pentru a ascunde cicatricile dobândite în urma operaţiei sau tubul traheostomic cu ajutorul căruia respiră. Boala şi-a lăsat însă amprenta asupra lui. Val nu mai este seducătorul de altădată, a îmbătrânit vizibil şi pare tot mai slăbit.

 

 

Modifică Setările