News

Val Kilmer vorbeşte pentru prima dată despre povestea de dragoste cu Angelina Jolie

Val Kilmer vorbeşte pentru prima dată despre povestea de dragoste cu Angelina Jolie

Un pasaj din biografia actorului a dezvăluit mai multe detalii neştiute din viaţa lui amoroasă. Printre numele menţionate se numără Cindy Crawford, Daryl Hannah, marea lui iubire, dar şi Jolie.

La 60 de ani ai lui şi cu un cancer în zona gâtului la activ, fosta vedetă din filmul Sfântul trăieşte, acum, din amintiri. Nume precum Angelina Jolie sau Cindy Crawford fac parte din palmaresul lui amoros, cu mult înainte ca Brangelina să apară sau ca Cindy să se căsătorească cu omul de afaceri Rande Gerber. Dar iată cum, decenii mai târziu, în pragul vârstei de 60 de ani, Val îşi deschide inima şi porţile trecutului odată cu publicarea biografiei I’m Your Huckleberry, declarând despre Angelina:"Când oamenii mă întreabă cum este, spun că este ca orice altă femeie sau ca orice alt superstar, dar şi în mult mai multe feluri", lăsând să se înţeleagă că relaţia lor a fost "poate cea mai emoţionantă şi mai serioasă dintre toate. “Actorul mărturiseşte şi faptul că nicio despărţire nu l-a rănit mai mult decât cea de Daryl Hannah. Cuplul s-a format în 2001, pe platourile de filmare In God We Trust. “Dumnezeu ştie cât am suferit şi cât mi-a plânsinima. Despărţirea de Daryl a fost, de departe, cea mai dureroasă dintre toate.”

Povestea de dragoste cu Daryl i-a lăsat urme adânci

Cu drag, Val şi-a amintit şi de Cher, despre care spune că l-a susţinut în lupta sa împotriva cancerului. Deşi relaţia lor s-a consumat în anii ‘80, iar actorul a fost diagnosticat cu cancer la gât în ​​2015, el a apelat la prietena sa: „Odată ce Cher va intra în capul şi în inima ta, nu va mai dispărea. Pentru ei, adevăraţii prieteni, o inimă adevărată şi loialitatea nu mor niciodată. ” 

Zvonurile despre povestea de amor dintre Val şi Angelina au apărut în 2004, an în care au jucat împreună în producţiea Alexander, alături de Colin Farrell, Rosario Dawson şi Jared Leto. Se pare că Val a confirmat aceste zvonuri ca fiind adevărate, iar relaţia s-ar fi consumat după terminarea poveştii de dragoste dintre  Angelina şi Billy Bob Thornton şi s-ar fi încheiat  cu un an înainte ca ea să înceapă să filmeze pentru Mr & Mrs Smith cu Brad Pitt.

Aşa arată Val Kilmer după ani buni de luptă cu cancerul

În cartea sa, el se vorbeşte şi despre lupta sa cu un cancer de gât: „Sunt vindecat de cancer de acum patru ani şi nu a existat niciun semn că ar reapărea. Sunt atât de recunoscător. Potrivit unor extrase din biografie, obţinute de revista americană People, actorul scrie cu tristeţe despre viaţa sa amoroasă actuală: "Nu am avut nicio iubită de 20 de ani. Adevărul este că singurătatea face parte din viaţa mea de zi cu zi ".

Comentarii

Modifică Setările