News

Valentina Pelinel a născut. Gemenele sunt perfect sănătoase!

Valentina Pelinel a născut. Gemenele sunt perfect sănătoase! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Familia lui Cristi Borcea s-a mărit din nou! Astăzi, în prima zi de primăvară, Valentina Pelinel a adus pe lume o pereche de gemene perfect sănătoase.   Valentina Pelinel a născut

Valentina Pelinel i-a dăruit lui Cristi Borcea o pereche de gemene, venite pe lume astăzi, 1 martie, într-un spital privat din Capitală, potrivit cancan.ro. 

Pe 4 februarie, fostul model a avut parte de un baby shower colorat, la care au luat parte toate prietenele ei. Din peisaj a lipsit, însă, Cristi Borcea, acesta fiind în prezent în arest. Cel mai probabil, fericitul tătic va primi o permisie specială pentru a părăsi închisoarea, pentru a-şi putea cunoaşte fetiţele.

Amintim că Valentina Pelinel şi Cristi Borcea mai au un copil împreună. Băieţelul Milan are doi ani şi le seamănă perfect părinţilor lui.

Cristi Borcea mai are alţi 6 copii, în afară de aceştia trei pe care îi are cu actuala soţie. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit 3 copii:  Patrick (20 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (14 ani). A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (11 ani). 

Modifică Setările