News

Valentina Pelinel: "Am renunţat la apariţiile mondene"

Valentina Pelinel: "Am renunţat la apariţiile mondene"

Fostul manechin a decis să renunţe la mondenităţi şi să-i dedice mai mult timp fiului său şi al lui Cristi Borcea, Milan Cristian.

A fost mereu în centrul atenţiei şi era nelipsită de la cele mai importante evenimente mondene. Acum, însă, pentru că este mămică şi pentru că partenerul ei de viaţă nu se poate bucura încă de libertate, a decis să facă un pas în spate.

Invitată în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, Valentina Pelinel a vorbit  deschis despre situaţia familiei sale.

”Eu am spus încă din timpul sarcinii că, după ce voi naşte, voi renunţa la apariţiile mondene. Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri. Nici nu le duc lipsa. Mi-e foarte bine în mediul ăsta în care mă învârt acum, la locul de joacă. Cu copii, jucării şi multă culoare”, mărturiseşte Valentina Pelinel, vizibil încântată de noul statut, acela de mamă.

Deşi nu s-a bucurat de prea multe vacanţe în ultima perioadă, Valentina susţine că a fost plecată timp de o săptămână pentru o cură de detox.

”Am fost la detox. Am ţinut o cură pentru că nu mai ţinusem de mai bine de doi ani, dinainte să rămân însărcinată. Şi Milan mânca, aşa cum mănâncă el mereu, că e foarte pofticios. Şi eu stăteam cu sucul pentru detox în faţă şi-i dădeam să mănânce. Parcă mânca mai cu poftă, numai să-mi facă în ciudă”, spune Valentina Pelinel râzând.

Despre cât a slăbit după sarcină şi după detoxifiere, despre micuţul Milan şi familia ei, Valentina Pelinel vorbeşte pe larg în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 16.30, la Antena Stars.

Modifică Setările