Lifestyle

Valentina Pelinel are un nou business pe mână FOTO

Valentina Pelinel are un nou business pe mână FOTO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Iubitul ei, Cristi Borcea, i-a încredinţat managementul hotelului său din Timişoara. Uite cum arată complexul hotelier.

Este vorba despre o afacere mai veche de care se ocupa, până nu demult, Alina Vidican, fosta soţie a dinamovistului. Dacă Cristi Borcea îi promitea acesteia la divorţul din 2016 o parte din banii obţinuţi din vânzarea hotelului, estimat la valoarea de 4 milioane de dolari, iată că acesta a decis să relanseze afacerea, trecând-o pe numele actualei lui iubite, Valentina Pelinel.

Aşa se face că, după ce şi-a etalat abilităţile de femeie de afaceri la centrul de evenimente Magic Place Parc, din Crângaşi, din toamnă fostul manechin a preluat Hotelul Boavista, situat în vecinatatea Stadionului „Dan Păltinişanu“.

Blonda se ocupă cu multă seriozitate de noul business şi este foarte implicată şi în promovare, realizând în acest scop şi un shooting publicitar, la care a luat parte şi fiul său şi al lui Cristi Borcea, Milan Cristian.

Hotelul Boavista a fost cumpărat de Cristi Borcea în 2008 de la fostul fotbalist Ioan Timofte, contra sumei de 6 milioane de euro, şi are camere la standard de 3 stele.