Vedete

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea vor avea al patrulea copil? Primele declaraţii: "De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi"

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea vor avea al patrulea copil? Primele declaraţii: "De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Viaţa lor s-a schimbat complet de când au devenit părinţi! Valentina Pelinel a făcut acum dezvăluiri despre al patrulea copil cu Cristi Borcea! E o mamă mândră şi împlinită!

În urmă cu ani de zile, Valentina Pelinel suferea enorm: nu putea să devină mamă. Viaţa i s-a schimbat complet când l-a cunoscut pe Cristi Borcea, când au devenit părinţi pentru prima oară. Milan e primul lor copil, apoi au urmat gemenele Rania şi Indira. 

Iată că acum, vedeta vorbeşte chiar şi despre al patrulea copil: "Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine ştie ce îţi poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi. Evident că nu este deloc uşor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacţia e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic.", a spus Valentina Pelinel pentru click.ro. 

Ea a mai mărturisit că este o mamă modernă, îşi duce copiii de dimineaţă la grădiniţă, aşa are timp şi pentru ea: "Da, pentru că i-am dat pe toţi la grădiniţă. Grădiniţa este la doi paşi de casa noastră. Milan este ok, s-a obişnuit, pentru gemene a fost un pic mai delicat. Dar stau doar patru ore, program scurt, apoi vin acasă, dorm acasă. În intervalul acesta am timp să mă ocup şi de mine. Merg la sală, mai fac masaj, am şi eu timpul meu, merg la un tratament de întreţinere sau la coafor. Mi-am împărţit timpul foarte bine."

Cristi Borcea, transformare neaşteptată

De dragul băieţelului său, Cristi Borcea s-a costumat în Batman. Fiul se pare că e Superman. Valentina Pelinel e cea care a arătat imaginea tuturor, pe reţelele de socializare. Priviţi în galeria foto!

"Cei mai importanti "eroi" din viata unui copil sunt parintii. Suntem alaturi de ei in cresterea si educatia lor, dar si atunci cand tot ce vor este sa se joace si sa ii ajutam sa-si transforme imaginatia in realitate. La dorinta lui Milan care urmareste cu pasiune filmul Heroes, va prezint echipa de "eroi" de la noi de acasa 🥰😎"

Foto: Facebook 

Modifică Setările