Gossip

Valorează milioane de euro, dar nu şi-au asigurat averile înainte de nuntă. De ce n-au făcut William şi Harry contracte prenupţiale?

Valorează milioane de euro, dar nu şi-au asigurat averile înainte de nuntă. De ce n-au făcut William şi Harry contracte prenupţiale?

În ciuda faptului că au fost sfătuiţi de consilierii financiari regali să semneze contracte prenupţiale înainte de-a ajunge la altar, cei doi fraţi au refuzat categoric acest lucru. Ce motiv au invocat pentru nechibzuinţa lor financiară?

Chiar părinţii lor au trecut printr-un divorţ deloc plăcut şi au fost nevoiţi să se înţeleagă, într-un final, în privinţa proprietăţilor deţinute şi a lichidităţilor avute pentru a-şi încheia definitiv socotelile unul cu altul. Aşadar, ambii prinţi ştiau prea bine cât de complicate pot fi discuţiile financiare în cazul unui divorţ. Cu toate astea, William şi Harry au ales amândoi să nu-şi pună la adăpost averea înainte de-a se însura.

Unul dintre prietenii Prinţului William a declarat, pentru The Telegraph, că William “are încredere totală în Kate şi a considerat că o înţelegere prenupţială cu ea nu a fost necesară”. Iar acest lucru e remarcabil, trebuie să recunoaştem, având în vedere istoria sentimentală a familiei lui cu tot cu eşecurile ei lamentabile.

Prinţul Charles, adică tatăl prinţilor, a ajuns în situaţia de a-şi pierde dreptul de acces la propria lui avere, adică avea bine-mersi 23 de milioane de dolari în bancă, dar şi mari restricţionări asupra lor. Şi asta s-a întâmplat după despărţirea acestuia de Prinţesa Diana, mama băieţilor.

Modifică Setările