News

Vânătorul de crocodili a primit o stea pe Walk of Fame, post-mortem. Familia a fost emoţionată până la lacrimi

Vânătorul de crocodili a primit o stea pe Walk of Fame, post-mortem. Familia a fost emoţionată până la lacrimi

A fost unul dintre cei mai cunoscuţi curajoşi prezentatori TV, mereu dornic de acţiune şi pe poziţii pentru a înfrunta pericolul. A devenit cunoscut pentru documentarele sale despre viaţa animalelor, supranumit Vânătorul de crocodili, Steve Irwin a încetat însă din viaţa în timpul filmărilor, în 2006, fiind înţepat de o pisică de mare.

Cu toate acestea, cei doi copii ai săi, dar şi soţia, îi duc moştenirea mai departe, dar şi proiectele, în încercarea de a-l face mândru pe regretatul lor tată. De ieri Steve Irwin are propria stea pe Walk of Fame, inaugurată post-mortem, iar familia s-a ocupat să-i aducă acest omagiu unuia dintre cei mai dornici de adrenalină oameni din lume.

Au trecut 12 ani de la dispariţia lui, iar soţia Terwin, fiica Bindi şi fiul Robert au participat la ceremonia de pe Hollywood Boulevard împreună cu numeroase celebrităţi şi fani. Bindi s-a emoţionat în timp ce vorbea despre tatăl ei şi a vărsat o lacrimă, spunând mulţimii că tatăl ei ar fi fost încântat să participe la ceremonie.

"Niciodată, nici în cele mai sălbatice vise ale mele, nu mi-am imaginat că asta va deveni realitate. Împreună vom continua să luptăm pentru tot ceea ce tata a lucrat atât de mult.", a declarat Bidi (19). " A fost cel mai bun conservator, dar şi cel mai bun tată", a adăugat fratele său, Robert.

FotO: Getty Images

Modifică Setările