Fashion

Vara aceasta poartă încălţăminte fabricată din materiale eco-friendly, de pe Remixshop.com

Vara aceasta poartă încălţăminte fabricată din materiale eco-friendly, de pe Remixshop.com camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Industria fashion se aliniază la vremurile contemporane şi pune din ce în ce mai mult preţ pe sustenabilitate şi protejarea mediului. Se pune accent pe calitate şi durabilitate, de aceea se recomandă încălţămintea care trece testul timpului, pe care o poţi purta de la un sezon la altul.

În tendinţele acestei veri se remarcă încălţămintea din materiale organice, biodegradabile, ca de exemplu sandalele, papucii, espadrilele şi tenişii cu platformă, cu şireturi sau catarame, fabricate din materiale eco-friendly. Optează pentru modele colorate, în tonuri deschise, sau pentru printuri inspirate din natură, care să-ţi aducă bună dispoziţie, dar şi confort, în fiecare zi.

Se poartă papucii clasici de tip mules, în tonuri pastelate şi nuanţe fondante, care se potrivesc mai multor tipuri de ţinute: jeans, pantaloni şi fuste scurte sau midi, costume cu fuste sau pantaloni, rochii mulate sau lejere, de vară.

În tendinţe sunt şi sandalele velcro, cu talpă joasă şi arici, ideale pentru plimbări lungi, excursii şi activităţi în aer liber pe timp de vară.

Găseşte-ţi modelele potrivite pentru tine din selecţia de încălţăminte de vară outlet sau second hand de înaltă calitate de pe Remixshop.com. Astfel, susţii moda sustenabilă şi protejezi mediul înconjurător, Remixshop.com fiind unul dintre cei mai mari retaileri online din Europa care încurajează economia circulară.

 

 

Modifică Setările