News

Vecina Cristinei Ţopescu, totul despre viaţa fostei ştiriste. Primele declaraţii

Vecina Cristinei Ţopescu, totul despre viaţa fostei ştiriste. Primele declaraţii

Vecina Cristinei Ţopescu a făcut primele declaraţii, ea fiind cea care a şi sunat la 112 pentru a raporta absenţa ştiristei. Diana Maria recunoaşte că fiica lui Cristian Ţopescu avea deseori momente când lua o pauză de la viaţa publică şi se retrăgea cu gândurile ei.

 

”Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, în urmă cu câţiva ani. Cristina care îmi este prietenă şi vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveţi decenţa de a avea răbdare şi de a fi jurnalişti adevăraţi, nu hiene!

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informaţiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei şi despre cum am ajuns să sun la numărul de urgenţă. Nu vă aşteptaţi la picanterii şi mizerii! Vă mulţumesc anticipat. Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitaţii, nu ştia unde va merge de Crăciun şi Revelion. În plus, aşa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune şi sa povestim. Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Aşa e Cris. ----- Fiţi DECENŢI! Nu aţi cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informaţii hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină! Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei! Totul va fi public. DECENT. Şi nu credeţi prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de căţeii ei, aşa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul”, a scris Diana Maria pe Facebook.