Meghan & Harry

Vecinii îi pun la punct pe Harry şi Meghan Markle: „Nici în preajma Reginei nu ni s-a spus să ne comportăm aşa“

Vecinii îi pun la punct pe Harry şi Meghan Markle: „Nici în preajma Reginei nu ni s-a spus să ne comportăm aşa“

Ducii de Sussex s-au mutat, de câteva luni, la Frogmore, pe domeniul Windsor, însă unii dintre vecinii lor par a fi deranjaţi de apariţia acestora în zonă.

Potrivit jurnaliştilor de la Metro, rezidenţii din zonă au fost invitaţi la o şedinţă în care s-a vorbit despre regulile pe care trebuie să le urmeze în cazul în care se vor întâlni cu Prinţul Harry şi cu Meghan Markle, însă acestea nu au fost deloc pe placul vecinilor Ducilor de Sussex.

„Este extraordinar. N-am mai auzit niciodată aşa ceva. Toată lumea care locuieşte în zonă lucrează pentru familia regală şi ştie să se comporte respectuos. Nici în preajma Reginei nu ni s-a spus să ne comportăm aşa. Suverana e foarte fericită când localnicii o salută“, ar fi spus unii vecini pentru Metro, notează Adevărul.

Dar care sunt regulile care i-au deranjat pe vecinii lui Meghan şi Harry? Din câte se pare, printre acestea ar fi: iniţierea unei conversaţii cu Ducii de Sussex şi lăsarea de scrisori în cutia poştală a cuplului, nimeni nu are voie să se ofere să aibă grijă de bebeluşul Archie sau să-l atingă, iar dacă unul dintre câinii Ducilor fuge la cineva, acea persoană nu are voie să îl atingă.

După apariţia în presă a regulilor pe care trebuie să le respecte vecinii Ducilor de Sussex, reprezentanţii Palatului Buckingham au anunţat că a avut loc o întâlnire cu rezidenţii, însă acestora nu li s-a impus cum să se comporte: „A existat o discuţie cu localnicii pentru ca ei să ştie cum să îi ajute pe cei doi noi rezidenţi cu orice eventuală problemă şi pentru a-i ajuta să se se acomodeze cu noua casă. Nu există nicio listă oficială cu reguli, iar discuţia a fost una relaxată“.