News

Vedeta din “Dădaca” divorţează după doar 2 ani de căsnicie

Vedeta din “Dădaca” divorţează după doar 2 ani de căsnicie

Fran şi Shiva după ce s-au căsătorit în 2014

Un gest neaşteptat din partea actriţei Fran Drescher, celebrul star al serialului din ’90 “Dădaca”, la doar doi ani de la nunta cu Dr. Shiva Ayyadura. Surprinzător, vestea separării celor doi a apărut cu patru zile înainte de aniversarea căsniciei lor, pe 7 septembrie 2014. Fran şi Shiva după ce s-au căsătorit în 2014 Fran Drescher, în vârstă de 58 de ani, a anunţat pe 3 septembrie, Instagram, că ea şi soţul ei se despart. “Shiva şi cu mine o luăm pe drumuri separate. Sunt recunoscătoare pentru timpul petrecut cu el. Fără regrete. Viaţa e o călătorie cu multe capitole. Mulţumesc pentru susţinere. Dragostea e dragoste”, a scris actriţa, fără a da vreun detaliu despre motivele despărţirii lor.

Bruneta l-a întâlnit prima oară pe soţul ei de 52 de ani în 2013, când acesta a vorbit la un eveniment găzduit de liderul spiritual Deepak Chopra. Despre cel considerat inventatorul e-mailului, Fran a mărturisit într-un interviu, în acelaşi an, că se gândeşte la căsătorie. “Am fost împreună timp de 3 luni şi … 7000 de ani. Toată lumea îl iubeşte, inclusiv fostul meu soţ”. Se pare, însă, că iubirea a ţinut doar trei ani, dacă adăugăm şi un an de relaţie înainte de nuntă. “Amândoi am fost căsătoriţi, nu e obligatoriu să facem nuntă. Dar viaţa se transformă şi vom vedea. Am bifat deja marea nuntă, nu am nimic împotriva căsniciei, dar cred că e mai bine atunci când ai copii”, a completat ea.

Fran şi Shiva, alături de fostul soţ gay al actriţei
Fran şi Shiva, alături de fostul soţ gay al actriţei

De asemenea, de acum doi ani actriţa se gândea dacă e o mişcare bună sau nu să meargă din nou la altar. “Am vorbit puţin despre asta, dar e cam devreme. Trebuie să ne gândim bine dacă ne simţim prea bătrâni pentru asta sau chiar putem s-o mai facem”. Din păcate, lucrurile nu au funcţionat.

Starul din “Dădaca” a mai fost căsătorită cu Peter Marc Jacobson, timp de 21 de ani, până la divorţul din 1999, acesta mărturisind în final că este homosexual. Cei doi au rămas buni prieteni.

Cu Shiva Ayyadura originar din Mumbai, India, s-a bucurat de o ceremonie nupţială la casa ei de pe litoral, cu familia şi prietenii apropiaţi lor.

FOTO Instagram

Modifică Setările