News

Vedeta din "Totul despre sex" a adoptat al doilea ei copil

Vedeta din "Totul despre sex" a adoptat al doilea ei copil

LONDON, ENGLAND - MAY 27: (L-R) Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall and Cynthia Nixon attend the UK premiere of Sex And The City 2 at Odeon Leicester Square on May 27, 2010 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

În cazul acestei actriţe, viaţa chiar bate filmul. Este vorba despre Kristin Davis, una dintre cele patru eroine ale serialului Totul despre sex, acolo unde personajul interpretat de ea, Charlotte York, se chinuia să rămână însărcinată şi a recurs, în cele din urmă, la adopţie. Kristin Davis Ei bine, în viaţa reală, actriţa de 53 de ani a făcut acest pas de două ori. După ce a adoptat-o pe fiica ei, Gemma, în 2011, crescând-o ca părinte unic, Kristin şi-a mărit familia cu încă un copil, un băieţel.

Cel care a dat-o de gol este fostul reporter al publicaţiei E!, Marc Malkin, care a postat vestea pe contul lui de Facebook.

Frumoasa actriţă nu a fost niciodată căsătorită, dar a fost implicată în relaţii relativ scurte cu bărbaţi din industria filmului de la Hollywood.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall şi Cynthia Nixon

În 2012, invitată în emisiunea lui Anderson Cooper, Kristin nu a respins posibilitatea de a adopta o soră sau un frate pentru fiica ei de şapte ani, Gemma.

Modifică Setările